ADIYAMAN / BESNİ - Çetinkaya-Biran Şendil İlkokulu

Çetinkaya-Biran Şendil İlkokulu

ADIYAMAN GÖLBAŞI YOLU ÜZERİ 50.KM BURUNÇAYIR KÖYÜ/BESNİ/ADIYAMAN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda , çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak , öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek , eğitimlerini sağlamak , kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler , idareci,öğretmen, bir bütün olarak ,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen , öğrencilerimizin öğrenmeleri , bilgili , başarılı , kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri , 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM.
KÖMÜRLÜ KALORİFER.
Ulaşım
ULAŞIM KARAYOLU İLE YAPILMAKTADIR.OKULUMUZ BURUNÇAYIR KÖYÜ İÇİNDE BURUNÇAYIR KÖYÜ DE ADIYAMAN GÖLBAŞI KARAYOLUNUN 50.KİLOMETRESİNDE YERALMAKTADIR.
Servis Bilgisi
PERSONEL SERVİSLE GÖLBAŞI VE ADIYAMAN´A GELİŞ GİDİŞ YAPMAKTADIR.ULAŞIM 24 SAAT MEVCUTTUR
BURUNÇAYIR KÖYÜ/BESNİ/ADIYAMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ADIYAMAN İL MERKEZİNE 50 KİLMETRE UZAKLIKTA BESNİ İLÇE MERKEZİNE 12 KİLOMETRE UZAKLIKTA YERALMAKTADIR.